A legújabb eredmények a hidrogénkutatásban, mint gyógyító orvosi gáz

A legújabb alap-és klinikai kutatások során kiderült, hogy a hidrogén fontos élettani szabályozó tényező, antioxidáns, gyulladás gátló és anti-apoptotikus védő hatással van a sejtekre és szervekre. A hidrogén terápiás alkalmazásra került különböző módszerekkel, beleértve az egyszerű belélegzést, vízben oldott hidrogén ivást és hidrogénben telített sóoldatos injekciót.

Ez az áttekintés összefoglalja a jelenleg rendelkezésre álló adatokat a hidrogén védő szerepének tekintetében, körvonalazza hidrogén felhasználásának legújabb eredményeit a kutatásában, mint terápiás orvosi gáz a betegségek különböző típusaiban és megvitatja a hidrogén, mint terápiás stratégia megvalósíthatóságát.  Nem túlzás azt mondani, hogy a hidrogén hatása a terápiás és preventív gyógyászatban igen nagy lehet a jövőben.

Az összegyűjtött bizonyítékok, felhasználva sok betegség klinikai és kísérleti modelljét különböző orvos biológiai területről azt bizonyítják, hogy a hidrogén, beadva akár gáz belélegezéssel vagy hidrogén-tartalmú víz fogyasztásával úttisztítóként működhet, hogy szelektíven enyhítse a reaktív oxigéngyökök (ROS) hatását és potens celluláris védő hatást gyakoroljon. Ez az áttekintés a hidrogén fiziológiai szerepére összpontosít az emberi szervezetben, a megvalósíthatóságára, mint terápiás stratégia, és a lehetséges mechanizmusokra a védő hatásai tekintetében. Továbbá összefoglalja hidrogénnel kapcsolatos legújabb tanulmányi eredményeket a különböző betegség modellekben.

Tovább a termékhez >>