A hidrogénben dús víz az élet alapja!

 "Nem az oxigén, hanem a hidrogén az élet üzemanyaga!" (Szent-Györgyi Albert)

Napjainkra a vízzel kapcsolatos kutatások feltárták a gyógyhatású vizek titkait. Rájöttek, hogy a csodás gyógyulásokat előidéző vizek mind rendkívül gazdagok szabad hidrogénben (szabadelektronokban). A tudósok felismerték, hogy a gyógyulást előidéző „titok” egyszerű összefüggéseken alapszik.

A titok: a bőséges szabad hidrogén (elektron) tartalom!

Ma még kevésbé ismert, hogy a szervezetünkben lévő szabadgyökök másodpercenként kb. 100 000 támadást intéznek a sejtjeink felé, és mind elektront akarnak rabolni! S ha nem rendelkezünk elég antioxidánssal, amelyek elektronjaikat átadják, akkor a szabadgyökök közvetlenül a sejtjeinktől rabolják el azokat! Ma már tudjuk, hogy az öregedési folyamat alapjában véve nem más, mint a sejtek és a DNS szabadgyökök által  okozott pusztulása.
antioxidans szabadgyok m

A hidrogén a leghatékonyabb, az öregedés lassításában!

Abban a pillanatban amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, reakcióba lép és semlegesíti. Így a szabadgyök azonnal elveszíti kártékony sejtkárosító hatását.

Az Uruguay-i Montevideo Általános kórházban Dr. Gracela Camps Salaberry laboratóriumi teszteket végzett a Tlacote-i  csodálatos gyógyító vízzel, aminek a szabad hidrogéntartalma hasonló, mint a „Lourdes” berendezésünkkel előállított víz.                                                         

A kezelés során 3.673 pácienst itattak napi 3-6 pohár hidrogénben dús vízzel, A klinikai teszteredmények szerint a különböző betegségeknél tapasztalt javulásokra vonatkozó arányai a következőek voltak: egészen a 14 éves korútól a 84 évesig.

HIV (Emberi Immunhiányos Vírusbetegség)

100%

Allergia

99%

Bőrbetegségek

96%

Légúti betegségek

89%

Emésztőszervi betegségek

91%

Ízületi csontgyulladás

87%

Cukorbetegség

88%

Ha nem fogyasztja a hidrogénes vizet, fennáll a veszélye, hogy:

- Még mindig kidobja a pénzt olyan gyógyszerekre, amik csak ritkán segítenek…sőt!

- A betegségekkel való harcra pazarolja az energiát.

- Kihagyja egy jobb, energikusabb, egészségesebb élet lehetőségét.

Tovább a termékhez >>