A víztisztítás gyakorlati mérőszámai

a viztitsztitas gyakorlati m

Az országos tiszti főorvos írja egyik hírlevelében: ma környezetünkben 120 000 különböző vegyi szennyeződést tartunk nyilván! Ehhez képest a magyar ivóvíz szabvány 64 vegyi szennyező határértékét írja elő, amiből ivóvizeink napi vizsgálatánál a vízlaborok csupán kb. 16 kémiai szennyező jelenlétét vizsgálják.
Ha a 16 paraméter megfelelő, akkor az illetékesek kijelentik: "Az ívóvizünk tiszta és ellenőrzött!"    

gomb bovebben hu

Csapvíz vagy tiszta víz?

csapviz vagy tiszta viz

Orvosként, a krónikus betegségben szenvedő hozzám fordulóknak mindig első helyen ajánlom a megfelelő vizet és a teljes értékű táplálkozást, hiszen csak a megfelelően táplált és karban tartott test képes a gyógyulásra. Tudok olyan allergiás betegekről, felnőttről és gyermekről egyaránt, akiknek az allergiás tünetei néhány hónap után megszűntek a tiszta víz fogyasztása mellett.

gomb bovebben hu

Testünk méregtelenítésének folyamata

testunk meregtelenitesenek folyamata

A sejt méregtelenítése alapja egészségünknek! Szervezetünk 13 milliárd sejtből áll! Sejtünk, legkisebb alkotórészünk állapotától függ az egészségünk. Fontos megértenünk, hogy a 13 000 000 000 sejtünk „vízbe-ágyazva” dolgozik, és a méregtelenítésük ozmózis elvű. Ha jól működik anyagcserénk és egészségesek sejtjeink, akkor frissek, energetikusak, tettre készek vagyunk.

gomb bovebben hu

Amerikai kutatók állítják, hogy a tiszta víz megelőzheti a szívinfarktust

amerikai kutatok allitjak hogy a tiszta viz megelozheti a szivinfarktust

„Ha Önnek nincs panasza a szívére, a víz csökkenteni tudja a halálos szívinfarktus kockázatát, és ha van problémája a szívével, vagy szélütés érte, akkor meg a halálos szélütés kockázatát csökkenti a víz fogyasztása. Így vagy úgy, Ön mindenképpen jól jár.” Dr. Chan

gomb bovebben hu

Milyen vízre van szüksége a szervezetünknek?

milyen vizre van szuksege a szervezetunknek

Életfeltételünk, hogy ivóvizünket, testünk építő anyagát, sejtjeink fuvarozóját a legértékesebb tápanyagnak tartsuk! Aki felismeri a tiszta víz titkát, a valódi alternatívát jelentő ozmózis-átalakító technikával segíthet családján és önmagán. A berendezések egy liter tiszta vizet 4-6 Ft-ból állítanak elő.

gomb bovebben hu

Az ivóvíz szerepe!

az ivoviz szerepe

Szervezetünkben a víz szerepe annyira alapvető, hogy ha két liter hiányzik a testünkből (a 46 literből 4,3 %), akkor súlyos vízhiányos állapotba kerülünk!A víz tehát nem csupán fontos alapanyag, hanem egy nagyon érzékenyen beállított, egyensúlyra törekvő vízháztartás alkotórésze!

gomb bovebben hu

Legfőbb táplálékunk a víz!

Legfobb taplalekunk a viz

A tiszta víz érték, nélküle nincs egészség, nincs élet. A rendszeres tiszta víz fogyasztása alapja egészségünknek. Csak a tiszta víz képes szomjunkat oltani, és korunk népbetegségét, az alulhidratáltságot orvosolni. Ha kevés vizet iszunk, szervezetünk képtelen a salakanyagokat, mérgeket kiválasztani, így azok lerakódnak az érfalakon, az izületi felszíneken és a belső szervek szöveti szerkezetein.

gomb bovebben hu

Szervezetünk utcaseprője az alacsony ásványi-anyag tartalmú tiszta víz!

tumblr mvvpmn3nox1r17mcgo1 500 001 m

Az elképzelés, hogy az alacsony ásványi-anyag tartalmú ivóvíz szervezetünknek káros, teljesen ellentétes a gyakorlattal, hiszen az északi vagy a hegyek közt élő népek szinte 100 %-osan hóléből fedezik az ivóvizüket.

Sajnos hazánkban az alacsony ásványi-anyag tartalommal kapcsolatosan még ma is sok a tévhit és a félretájékoztatás!

gomb bovebben hu

Milyen a tiszta, egészséges víz?

tumblr mf0avqhlvv1qa5lodo1 500 m

Minél magasabb az ivóvíz ellenállása (Ohm értéke) annál jobb a víztisztaság!
"Az ivóvíznek egyrészt mentesnek kell lennie a nehézfémektől, peszticidektől, (insekticidektől és herbicidektől) vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól, a klórtól, nitráttól és más vegyi anyagoktól, másrészt a lehető legkevesebb ásványi anyagot és nagyon kevés sót kell tartalmaznia!"

gomb bovebben hu

Vincent Luis-Claude: Milyen a jó ivóvíz?

vincent luis claude milyen a jo ivoviz

"A túlásványosított víz besűrűsíti a vérünket. A fölös ásványi anyagok lerakódnak az ereinkben, vénáinkban, a vesében, epében stb., ami trombózishoz, rákhoz esetleg szívinfarktushoz vezethet."

Vincent Luis-Claude

gomb bovebben hu

Miből veszi fel szervezetünk az ásványi anyagokat?

mibol veszi fel szervezetunk az asvanyi anyagokat

Szervezetünk kizárólag szervesen kötött formában, pl. aminosavakkal megkötve - tudja felvenni az ásványi anyagokat. Ilyen formában találhatók az ásványi anyagok a növényekben, a gyümölcsökben, a zöldségekben, a tejtermékekben és számos állati eredetű termékben. Azok az ásványi sók azonban, amelyek technikai, élvezeti vagy...

gomb bovebben hu

Kutatások szerint az ásványokban dús víz lerakódásokat okoz!

kutatasok szerint az asvanyokba dus viz lerakodasokat okoz
A túlzott méretű elásványosodás következménye a vérünk pH-értékének megemelkedése és RHO-értékének lesüllyedése, tehát az ellenállás csökkenése. Ez szervezetünkben olyan állapot, amelyben könnyen keletkezhetnek rákos vagy más veszélyes ér-úti megbetegedések. Éppen a szervezetünk túlzott mértékű elásványosítása az öregedési folyamat egyik fő oka. A túlzott mértékű elásványosítás vesénk működési zavarához vezet, hasonlóan a vízcsövek vízkövesedéséhez túlzott mennyiségű kalcium esetén.
gomb bovebben hu

Hogyan segíthetjük szervezetünk anyagcseréjét?

hogyan segithetjuk szervezetunk anyagcserejet

A szervezetünkben lévő kb. 13 milliárd sejt, úgymond vízben ágyazva dolgozik. A tulajdonképpeni anyagcsere a sejtekben zajlik le, amelynek során sejtjeink megváltoztatják, leépítik vagy újra összeállítják a sejtekbe került anyagokat. A sejtek, a nyirokszövet és a vérerek között létezik egy vízben gazdag - a kutatók által igen elhanyagolt - sejtközi állomány.

gomb bovebben hu

Mi a szervezetünkbe bevitt víz feladata?

mi a szervezetunkbe bevitt viz feladata

A víznek nem feladata (vagy alig), hogy ellássa szervezetünket ásványokkal vagy nyomelemekkel, különösen azért nem, mert a vízben található ásványi sók, ill. nyomelemek olyan formában vannak jelen, hogy nem képesek fordulni a polarizált fényre. E nélkül a tulajdonság nélkül (fordulás) nem képesek, vagy csak elhanyagolható mennyiségben képesek behatolni a sejtplazmába.

gomb bovebben hu

Milyen vizet igyunk, ha egészségesek szeretnénk maradni?

00660 splash 1280x1024 m

"Kizárólag az ásványi anyagokban szegény víz képes megtisztítani szervezetünket a szervezetünk számára felesleges, lerakódott ásványoktól, hogy vérünkbe – a szó szoros értelmében – több levegő juthasson."

Dr. med. Antonius M. Schmid: A víz és vízminőség jelentősége az emberi organizmus számára

gomb bovebben hu

Milyen vízre van szüksége a szervezetünknek?

image00013 m

Életfeltételünk, hogy ivóvizünket, testünk építő anyagát, sejtjeink fuvarozóját a legértékesebb tápanyagnak tartsuk! Aki felismeri a tiszta víz titkát, a valódi alternatívát jelentő ozmózis-átalakító technikával segíthet családján és önmagán. A berendezések egy liter tiszta vizet 4-6 Ft-ból állítanak elő.

gomb bovebben hu

Fogyasszunk inkább palackozott ásványvizet?

egypoharvizakezbenkep1 m

A kereskedelemben kapható ásványvizek nagyobb része 120-200 méteres kutakból nyert rétegvíz. A napi sajtóban, több cikkben is olvashattuk: az ásványvizek 80 % palackozott csapvíz vagy azzal azonos beltartalmi minőségű. Sajnos ezen a téren az érdek az úr, és ma már ásványvíznek mondanak olyan vizet is, amit kémiai eljárással vastalanítottak vagy különböző ásványokkal dúsítottak, hogy a beltartalmi értéke vagy az íze jobb legyen.

gomb bovebben hu

Hogyan működik a fordított ozmózis rendszer?

ro102csaladikep1 m

Az ozmózis elv az élő szervezetek egyik alapvető működési elve. Amit felhasználhatunk a víztisztításra vagy vegyi anyagok kezelésére.
O
zmózis elv: hogy a hígabb oldatból a sűrűbb felé igyekszik a folyadék a félig áteresztő membránon (sejtfalon) keresztül. A folyamat nyomás hatására megfordul (fordított ozmózis) és létrehozhatjuk vele a "hígabb", tisztább oldatot: a tiszta vizet!

gomb bovebben hu

Mennyi vizet termel egy fordított ozmózissal működő víztisztító berendezés?

ro102csaladikep1 m

Nagyon széles a skála, ami befolyásolhatja a a víztermelést. Pl: a gép tipusa, családi vagy üzemi, szivattyús vagy szivattyú nélküli, átfolyós vagy tartályos...

gomb bovebben hu

Hogyan működik az ozmózis elv a sejtjeinknél?

egeszseg3 m

Szervezetünk az anyagcsere folyamatoknál, elsősorban a méregtelenítésnél alkalmazza az ozmózis elvet. Legkisebb alkotóelemünk a sejt méregtelenítése-salaktalanítása is így zajlik. Itt az ozmózis membrán, a félig áteresztő hártya a sejtfal. Ha alacsony a sejten kívüli folyadéksűrűség, akkor a „hígabb” víz az ozmózis elv alapján könnyedén bejut a sejtünkbe és kimossa a feleslegessé vált salakanyagokat. Ez az ozmózis elven működő méregtelenítés!

gomb bovebben hu

A hidrogénben dús víz az élet alapja!

hs 71 m

 "Nem az oxigén, hanem a hidrogén az élet üzemanyaga!" (Szent-Györgyi Albert)

Napjainkra a vízzel kapcsolatos kutatások feltárták a gyógyhatású vizek titkait. Azt találták, hogy a csodás gyógyulásokat előidéző vizek mind rendkívül gazdagok szabad hidrogénben (szabadelektronokban). A tudósok felismerték, hogy a gyógyulást előidéző „titok” egyszerű összefüggéseken alapszik.

gomb bovebben hu

Dr. Ördög János szülész-nőgyógyász gondolatai a vízről

ordogjanos1 m

A TISZTA VÍZ biológiai értékét sokan és szerteágazóan fogalmazták már meg.
Én most szülész orvosként – biofizikai ismereteimet is latba vetve – kísérlem meg a víz terhességre és a leendő utódokra gyakorolt hatását kihangsúlyozni.

gomb bovebben hu

Prof. dr. Török Szilveszter: a méregtelenítés fontossága

water03 m

„Az egészséges élet, s minden gyógyulás alapja a méregtelenítés, amelynek létrehozója a tiszta víz! Fontos megértenünk, hogy szervezetünk anyagcseréje, méregtelenítésre, a tiszta víz oldó-tisztító erején áll vagy bukik!
Ha az ivással bevitt víznek nincs oldó hatása, akkor nem működik a sejtozmózis, a méregtelenítés és vizeink szennyeződései, kiválasztásunk végtermékei a saját testünkben rakódnak le, belső keringési rendszerünk eldugul, megjelennek a betegségek!” (Prof. dr. Török Szilveszter)

gomb bovebben hu

Betegségeink legnagyobb részét a vegyi szennyezők okozzák!

paz 02 img0249 m

A 2000-es évek elején kereskedelmi forgalomban lévő vegyi anyagok száma már meghaladta a 130 000-t, a regisztráltaké a 13 000 000-t. A készítmények összetétele általában ipari titok, a lakosság, az egészségügy, a környezetvédelem, stb. körében gyakran ismeretlen.

gomb bovebben hu

A kék bolygó az otthonunk!

fold m

A víz körforgása: a Nap hatására percenként kb. 1 milliárd m3 (fél Balaton víztömeg) párolog el a tengerekből. Felhőkké alakul, majd a szél a szárazföld felé fújja, ahol a hegyeknél történő hirtelen emelkedéstől lehűl, a párából kicsapódnak a vízcseppek és lehullnak a földre.

gomb bovebben hu

Miben változtak meg az élet feltételei Földünkön?

vizcsepp m

Az iskolában tanítják mi szükséges az élethez. Napfény, levegő, víz, táplálék és az optimális körülmények vagy környezet együttesen teremtik meg életünk külső feltételeit.
Ha megvizsgáljuk, hogy bolygónkon miben változtak meg, az elmúlt 100 év alatt ezek a feltételek, megdöbbenünk! Szembetűnő életkörülményeink, életminőségünk romlása! Pedig a folyamatnak nincs vége! Nézzük át együtt, milyen változásnak vagyunk részesei!

gomb bovebben hu

A negatív ionok és az antioxidáns víz!

shutterstock 56923930 2 m

Ma, életünk egyik legnagyobb kihívása, a negatív ionok környezetünkben való csökkenése. Korábban 50-80 évvel ezelőtt a levegőben a negatív – pozitív ionok aránya 2 : 1 volt, napjainkra ez az arány 1 : 2-re változott! (Negatív ionok: van egy szabad elektronjuk, pozitív ionok: elektron hiányuk van.)
Mindenki megtapasztalhatta már, hogy vízesések vagy az óceán mellett az ember új erőre kap. A pozitív hatás a negatív ionok magas koncentrációjának köszönhető.

gomb bovebben hu

Új világszabadalom, az egészségünk megőrzésére!

antioxidans szabadgyok m

Ma az egészséges hosszú élet az egészség és a fiatalság megőrzésében határozható meg! Napjainkra, a vízzel kapcsolatos kutatások feltárták a gyógyhatású vizek titkait. Azt találták, hogy a csodás gyógyulásokat előidéző vizek mind rendkívül gazdagok szabad hidrogénben (szabad elektronokban). A tudósok felismerték, hogy a gyógyulást előidéző „titok” egyszerű összefüggéseken alapszik.

A titok: a  szabad hidrogénben gazdag tartalom!

gomb bovebben hu

A hidrogénnel dúsított víz előnyei

biologiai terep m

Hidrogénben gazdag víz fogyasztása a teljes egészségi állapotunkra és a vitalitásunkra is jó hatással van. Határozottan lassítja az öregedési folyamatokat, segít jobb egészségi állapotban hosszabb életet élni. Hozzájárul a szervezet egészének méregtelenítéséhez, minek következtében jobban érezzük magunkat, és sokkal jobbá válik természetes illatunk. Az egészséges és hosszú élet a fiatalság és az egészség megőrzésében határozható meg, és ehhez a hidrogénben gazdag víz fogyasztása kulcsfontosságú.

gomb bovebben hu

A hidrogénben dús víz az élet alapja!

hs 71 m

 "Nem az oxigén, hanem a hidrogén az élet üzemanyaga!" (Szent-Györgyi Albert)

Napjainkra a vízzel kapcsolatos kutatások feltárták a gyógyhatású vizek titkait. Azt találták, hogy a csodás gyógyulásokat előidéző vizek mind rendkívül gazdagok szabad hidrogénben (szabadelektronokban). A tudósok felismerték, hogy a gyógyulást előidéző „titok” egyszerű összefüggéseken alapszik.

gomb bovebben hu

Egészségünk egyik legfontosabb alapanyaga: a hidrogén és az általa szállított szabad elektron!

Grafikon

Miért fontosak számunkra a szabad elektronok?

Mert másodpercenként kb. 100000 támadás éri szervezetünket a szabad gyökök részéről, s ha nincs a szervezetünkben elegendő antioxidáns (szabad elektron), akkor a sejtjeinktől rabolják el azokat!

gomb bovebben hu

DR. SÁRI ERZSÉBET TERMÉKTAPASZTALATA

1

Egészségtudatos ember lévén szerencsére nem küszködöm krónikus betegségekkel így, 180 fokos fordulatról nem számolhatok be az életemben. Orvosként viszont tisztában vagyok vele, hogy a mai aktív életvitel mellett a szabad gyökök mekkora veszélyt jelentenek egészségünkre, s hogy ezek semlegesítése mekkora fontossággal b...

gomb bovebben hu

DR. WEIXL VÁRHEGYI LÁSZLÓ TAPASZTALATAI

2

Tapasztalataim a hirdogén ionnal dúsított ivóvízzel, a Lourdes készülékkel kapcsolatban: Jómagam immár 23. éve foglalkozom hivatásszerűen az elternatív módszerekkel való gyógyítással. Nagyon sok alternatív módszert ismertem meg a tiszta vízzel való gyógyítás és a vízgy&oac...

gomb bovebben hu

IGYÁL AZ ÉLETEDÉRT!

3

“Igyál az életedért!” Amit most Önnek bemutatunk az egészség alfája és omegája! Az élet lényege! Amit összefüggéseiben csak kevesen ismernek. Írásunk a legkissebb, mégis talán a legf...

gomb bovebben hu

HIDROGÉN KUTATÁS/ VESE-RENDSZER

5

Hidrogén kutatás különböző betegség modelleknél     Vese-rendszer   A ciszplatin egy hatékony kemoterápiás szer, amely használható a rosszindulatú daganatok széles spektrumú kezelésére. A ciszplatin hatékonysága dózisfüggő, de a...

gomb bovebben hu

 

HIDROGÉN KUTATÁS/ TÜDŐ

6

Hidrogén kutatás különböző betegség modelleknél   Tüdő   Az ROS és az antioxidáns védelem közötti egyenlőtlenségek együtt járnak pulmonális patológiás állapotokkal bizonyos körülmények között, mint például a tüdőgyulladás, ventil...

gomb bovebben hu

 

HIDROGÉN KUTATÁS/ SZÍV ÉS ÉRRENDSZER

7

Hidrogén kutatás különböző betegség modelleknél   Szív-és érrendszer   A szív-és érrendszeri kutatásokban bizonyíték van arra, hogy a hidrogén-kezelés védelmet nyújt a miokardiális I / R sérülés, a szív transzplantációt követ...

gomb bovebben hu

 

 

HIDROGÉN KUTATÁS/ KÖZPONTI IDEGRENDSZER

8

Hidrogén kutatás különböző betegség modelleknél   Központi idegrendszer   Mióta Ohsawa és munkatársai beszámoltak arról,  hogy az inhalációs hidrogén gáz csökkentheti az infarktus méretét patkányokon a fokális agyi I / R sérülés esetén ...

gomb bovebben hu

 

HIDROGÉN SZÁLLÍTÁSA A SZERVEZETBEN

9

Hidrogén szállítása a szervezetben   Hidrogénben gazdag víz bevitele szájon át   Bár az inhalációs hidrogéngáz gyorsabban cselekszik, a bevitel ezen  módja nem praktikus a mindennapi életben és nem alkalmas a folyamatos fogyasztásra preventív vagy terápiás alkalmazásra. Ezzel...

gomb bovebben hu

 

A HIDROGÉN TERÁPIA LEHETSÉGES ELŐNYEI

10

A hidrogén terápia lehetséges előnyei   A hidrogén rendelkezhet óriási potenciállal, mint a biztonságos és hatásos terápiás orvosi gáz, valamint számos potenciális előnye van a jelenlegi gyógyszerészeti terápiákkal szemben. Először is, a hidrogén nagyon szétoszlik a szervezetben &eacut...

gomb bovebben hu

 

A LEGÚJABB EREDMÉNYEK...

11

A legújabb eredmények a hidrogénkutatásban, mint gyógyító orvosi gáz     A legújabb alap-és klinikai kutatások során kiderült, hogy a hidrogén fontos élettani szabályozó tényező, antioxidáns, gyulladás gátló és anti-apoptotikus védő hatással van a sejtekre és szer...

gomb bovebben hu

 

A HIDROGÉN MOLEKULÁK FIZIOLÓGIAI SZEREPE EMBEREKNÉL

1

A hidrogén molekulák fiziológiai szerepe embereknél   A hidrogén nem endogén módon termelt az emberi sejtekben, mivel az enzimek hidrogén aktivitása nem létezik az emberben. Azonban anaerob organizmusok a vastagbélben az energiájukat elsősorban szénhidrátok feltörésével szerzik be, főként növényi sejtek...

gomb bovebben hu